Web Development

Web Technologie is een van onze passies. De ontwikkeling van passende oplossingen is iedere keer weer een fantastische uitdaging, juist omdat (bijna) alles mogelijk is en er steeds zo veel weer verandert. Vooral binnen de zgn. FOSS (Free Open Source Software) gebaseerd op PHP hebben wij veel ervaring, inclusief de daarbij horende web-stack met de server, email etc.

Een simpele site op WordPress, een complexer project op Drupal of een webwinkel op bijvoorbeeld Magento, bij iedere opdracht kijken we samen naar wat het beste is. En wij weten als geen ander dat het meestal niet bij slechts een website blijft. Apps, koppelingen met derden, integratie met fulfillment- of accountingsystemen, het hoort er allemaal bij. En uiteraard meer dan voldoende beveiligd, snel en met uitgebreide mogelijkheden tot groei.

hp_slide_web_dev_580x290

ib3 image
Een nieuwe,
goede website
Die past bij jouw doelen
Vraag ons hoe

Goede Websites Bouwen

Een doordachte, moderne website die werkt volgens de huidige regels en standaarden vereist meer dan een one-click installatie plus template. Het moet veilig zijn en snel laden, ook op mobiele apparaten. Het moet leesbaar zijn, ook voor mensen die minder goed kunnen zien. Er zijn wetten omtrent Cookies en regelgeving over het eventueel moeten versleutelen van contactformulier-berichten (voor bijv. therapeuten).

Ook wil je niet afhankelijk zijn van je website ontwikkelaar voor een simpele aanpassing zoals openingstijden of een telefoon-nummer. En wat als het misgaat, heb je dan wel een goede backup? Voor een weloverwogen totaalpakket zijn wij de juiste partner. Wij leveren goeie, functionele, snelle en veilige websites welke meetbaar resultaat behalen.

Sites & Servers Beveiligen

Met jarenlange ervaring in het beveiligen van online patiëntendata is dit absoluut een van onze expertises. Versleutelde contactformulieren en databases, SSL certificaten, software en server hardening, en op vele andere fronten kunnen wij sites, servers en apps beveiligen.

Naast beveiliging op technologisch gebied, bieden wij ook training en evaluaties omtrent het voorkomen van problemen door onkunde van personeel. Bijvoorbeeld op het gebied van mobiele apparaten, backups, Cloud-toegang, wachtwoorden en social hacking.

Sites & Pagina’s Sneller Maken

Laadtijd van webpagina’s was altijd al belangrijk, maar is in de wereldwijde en mobiele economie nog eens van groter belang geworden. Ook partijen als Google hechten veel waarde aan het snel laden van je site. Daarbovenop is een snelle site vaak een efficiënte site, wat weer geld kan schelen in de hosting setup en vaak groener is door minder energie te vereisen binnen het server-park.

Conversie en snelheid gaan ook hand in hand; hoe sneller de pagina’s laden hoe meer de klant geneigd is om daadwerkelijk te kopen. Zelfs veiligheid wordt verbeterd met een snelle site omdat een (D)DOS-aanval nou eenmaal niet goed werkt als de site toch veel aanvragen aan kan. Legio redenen dus om eens expert te laten kijken naar hoe het allemaal een versnelling of twee hoger kan.

Wij helpen onze klanten ook met...

Hacks (& Spam) Verwijderen

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch gehackt? Met of zonder goede backup, vaak kunnen wij je site weer vrij van malware maken en het lek dichten. Vooral met WordPress hebben wij veel ervaring op het gebied van het verwijderen van hacks omdat andere website-bouwers vaak slecht beveiligde sites leveren en wij dan gevraagd worden dit op te ruimen.

Soms ligt het aan de hosting, vaak aan de site zelf of aan de beheerder van de site. In vrijwel alle gevallen kunnen we binnen een dag alle technologische schade ongedaan maken en kort daarop spam-links weer uit Google verwijderen.

Uitbreiding d.m.v. Plugins & Modules

Een website moet mee kunnen groeien met de behoeftes van zowel de eigenaar als de gebruikers. Aanpassingen horen daar bij, zoals het installeren van extra plugins en modules om de functionaliteit uit te breiden. Voor bijna alle wensen bestaat er wel een plugin of module, dus het programmeren van een oplossing kan vaak vermeden worden.

De juiste plugin of module kiezen is echter wel een kunst en het installeren ervan vaak niet zo eenvoudig als aangekondigd. Vooraf een backup nemen, testen op een development-server, configuratie en dan het uitrollen ervan vereist de nodige aandacht en expertise. Voorkom problemen en neem een expert in de arm voor de efficiënte uitbreiding van je site.

Apps Ontwikkelen

Apps zijn er in vele vormen en maten. Games en technologische hoogstandjes houden wij ons niet mee bezig. Zogenaamde ‘content-apps’ wel. Bijvoorbeeld als de bestaande website veel goeie informatie bevat welke graag ook in app-vorm aangeboden wordt. Vaak kunnen we via het bestaande Content Management System (CMS) zoals Drupal of WordPress, de site ook als App aanbieden in de Apple iTunes iOS Appstore of de Google Play Android Marketplace. Dit vergemakkelijkt het beheer door de Admin centraal te houden.

Email Servers Opzetten

Voor zowel snelheid als veiligheidsredenen is het aan te raden om de Email Server apart van de website te houden. Dit kan op vele manieren ingevuld worden, bijvoorbeeld via een externe service als Google Apps for Business, een zelf onderhouden ingekochte oplossing als Kerio Connect of een zelf onderhouden Free Open Source Software oplossing zoals Postfix MTA.

Welke de juiste aanpak is hangt van het aantal email-accounts of, het budget en in hoeverre je hier omkijken naar wilt hebben. Hoe dan ook, email is en blijft binnen veel organisaties cruciaal en verdient daarom een passende oplossing. Niet tevreden met hoe het nu geregeld is? Neem vandaag nog contact op en bespreek de mogelijkheden.

Koppelingen Implementeren

Een bedrijf gebruikt vaak meerdere systemen en software-paketten om alles iedere dag gedaan te krijgen. Een CRM om contact met de klanten te onderhouden. Een mailing-list provider in de cloud voor periodieke communicatie naar buiten toe. Een webwinkel voor het verwerken van orders en een boekhoudprogramma om de balans mee op te maken. Vaak wil je data overhevelen van het ene systeem naar het andere.

Bijvoorbeeld een bestelling uit de webwinkel naar de software van de koerier om een label te printen. Of een factuur uit de webwinkel naar het boekhoudprogramma. Door deze software-paketten te koppelen kunnen ze ‘met elkaar praten’ om zo automatisch gegevens uit te wisselen. Data hoeft dan niet handmatig nog eens ingevoerd te worden. Werk efficiënter met gekoppelde systemen en focus op die taken waar je echt nodig bent.

Jouw website kan:

  • Veiliger
  • Sneller
  • Mobiel
  • Uitgebreider
  • Geïntegreerd
  • Beter vindbaar

Laat een expert er eens grondig naar kijken en ontdek snel wat de mogelijkheden zijn.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!