Online Marketing

Hoe goed kan jouw potentiële klant je vinden? Spendeer je te veel aan Google Adwords zonder de gewenste resultaten? Wil je beginnen met online marketing maar weet je niet waar precies?

Efficiënte online marketing hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Met de duidelijke en transparante online marketing pakketten van Yawiss verhoog je binnen no-time de vindbaarheid van je website of worden bestaande campagnes ineens veel effectiever. Met onze doelgerichte en praktische benadering krijg je gegarandeerd meetbaar positieve resultaten. Zo bereik je meer relevante bezoekers zonder geld te verspillen en maak je van je online marketing activiteiten een doorslaand succes!

SEM
SEO
Success
Slide background
Searching

Welk pakket past het beste bij jou?

Consultatie Pakket - Goed Begin

Wil jij binnen een korte tijd bovenaan in Google staan? Dat kan met Adwords, het advertentieprogramma van Google. Als je niet weet waar je moet beginnen, kunnen wij je met dit pakket op weg helpen. We beginnen met een brainstorm sessie (via telefoon of in persoon) over de mogelijkheden die bij jouw organisatie passen. Hierna zul je een beter idee hebben over hoe je adverteren met Adwords kunt aanpakken. Ook krijg je van ons een praktische lijst met algemene Do’s & Don’ts zodat je zelfverzekerder aan de slag kunt.

Consultatie Pakket - Vliegende Start

Voor iedereen die wat meer persoonlijk advies wil en ook wil weten of z’n website wel klaar is voor de Adwords investering. Met dit pakket krijg je niet alleen praktisch en makkelijk te gebruiken SEA advies, maar kijken we ook of je website geschikt is voor (een groot aantal) bezoekers zodat jij je doelen kunt behalen. Het pakket omvat onder andere een brainstorm sessie, algemene Do’s & Dont’s, een website analyse met aanbevelingen, en advies over hoe je een efficiënte zoekwoordenlijst kunt bouwen en sterke advertentieteksten schrijft. Verder inbegrepen is een telefonische consultatie en email support voor vragen over de aanbevelingen en adviezen

Complete Online Training - Nieuw in ons aanbod

Voor iedereen die een compleet overzicht wil over het opzetten van een effectieve Adwords account is deze online training perfect. Elk aspect wordt behandeld, van je website voorbereiden en passende doelen stellen tot het schrijven van advertentie-teksten en account optimalisatie. Je krijgt onder andere een complete stap-voor-stap begeleiding, praktische tips en downloadbare hulpmiddelen. De online training volg je in je eigen tempo vanuit huis en is uitermate geschikt voor beginners die efficiëntie vanaf dag één belangrijk vinden.

Praktijkgerichte SEA Workshop - Voor Beginners

Van beginner naar pro in een dag? Dat kan, want in een dag zetten we samen een Google Adwords account op die zal staan als een huis. In deze besloten workshop voor jou en evt. tot 3 collega’s leer je alle belangrijke theorie terwijl we ook alles meteen in de praktijk brengen. Je voorkomt daarmee veel voorkomende valkuilen en hoeft geen beginnersfouten te maken. Tijdens de workshop kan jouw advertentie al bovenaan in Google staan en bereik je dus gelijk jouw doelgroep. Kom binnen zonder enige ervaring en vertrek met voldoende kennis en hulpmiddelen om een super efficiënte Adwords account met minimale “lekkages” te beheren.

Kijk op de Yawiss Workshops Website voor meer informatie over deze unieke manier van workshops volgen.

Het Loodgieter Pakket

Spendeer jij (bijna) meer aan Adwords dan je er mee terug verdient? Of wil je de kosten drukken zonder dat je moet inleveren op inkomsten? We spreken van lekkages in een account als er onnodig geld wordt verspild aan bezoekers die niet converteren. Met dit pakket maken we voornamelijk kleine maar praktische aanpassingen waarmee je vaak flink kunt besparen op je kosten. Het totaal aantal bezoekers kan dalen maar het aantal relevante bezoekers blijft meestal gelijk. Omdat je account na de optimalisatie alleen op echte potentiële klanten is gericht, zal het aantal conversies vaak hetzelfde blijven en de conversieratio dus stijgen. Minder kosten + gelijk blijvende inkomsten = hogere ROI. Na de eenmalige optimalisaties zullen we een lijstje doorgeven met alle details van wat er in je account is gebeurd.

Consultatie Pakket - Da's Beter

Ben je niet helemaal zeker of je Adwords account wel zo effectief loopt als het kan? Met dit pakket doen we een volledige check van t/m 5 campagnes. Hierop gebaseerd zullen we een rapportage sturen met de stand van zaken en praktische verbeter-tips. Na het zelf implementeren van deze verbeterpunten zullen de accounts veel efficiënter lopen, met minder lekkages en mogelijk met meer relevante bezoekers.

Consultatie Pakket - Good Busy

Ook met dit pakket bieden we een volledige check en rapportage aan maar dan van t/m 10 campagnes. Verder inclusief is t/m drie keer email support voor vragen over de rapportages en adviezen.

Consultatie Pakket - Eind-baas

Dit pakket is voor een volledige check van t/m 25 Adwords campagnes en ook voor een uitgebreide website analyse. Zijn je landingspagina’s bijvoorbeeld wel geschikt voor je doelen, advertenties en bezoekers? Bij dit pakket krijg je een rapportage met niet alleen alle verbeterpunten maar ook met innovatie-tips. Zo kun je nieuwe inzichten krijgen die je zelf misschien had gemist. Nadat we de rapportages hebben gestuurd is er gelegenheid voor een telefonische consultatie en email support.

Consultatie Pakket - Website Indeling

Dit pakket is geschikt voor mensen die een nieuwe website willen maken. Of voor de mensen die zich afvragen of de huidige indeling van hun website wel optimaal is om gevonden te worden in Google. Voor dit pakket doen wij zoekwoorden-onderzoek en zullen daarop gebaseerd advies geven, zoals welke pagina’s jouw website zou kunnen bevatten en welke zoekwoorden bij welke pagina horen. Hierdoor kun je jouw website voor de beste zoekwoorden optimaliseren.

Consultatie Pakket - Website Optimalisatie

Dit pakket is perfect voor mensen die zich afvragen waarom hun prachtige website niet (hoog) in de Google zoekresultaten komt en daar graag snel wat aan willen veranderen. In dit complete pakket kijken we naar je website en huidige positie en maken een makkelijk te implementeren rapportage over verbeter- en innovatie-punten. Aspecten waar we onder andere naar kijken zijn: de content, pagina titels, meta data, snelheid en interne links. Na de rapportage is er gelegenheid voor een telefonische consultatie en email support.

Het SEO Pagina Pakket

Elke website pagina kun je voor maar 1 of 2 zoekwoorden optimaliseren. Dus een gemiddelde website van 5 tot 6 pagina’s heeft niet de mogelijkheid om voor alle belangrijke zoekwoorden geoptimaliseerd te worden. Zgn. SEO pagina’s bieden dan uitkomst. Het doel van deze pagina’s is om hoog in Google te komen voor zoekwoorden die belangrijk voor jouw bedrijf zijn maar waar je momenteel nog niet op gevonden wordt. Wij doen zoekwoorden-onderzoek en stellen specifieke zoekwoorden voor. Met behulp van een professionele tekstschrijver creëren we een goed verhaal dat interessant is om te lezen, bij jouw organisatie en doelstellingen past en goed in Google gevonden kan worden. Wij bieden een korting aan per 4 pagina’s.

Het Turbocharge Pakket

1,5 Seconde… Zo lang heeft jouw website de tijd om te laden voordat een gemiddelde gebruiker hem de rug zal toe keren. Dus niet alleen om hoog in de Google zoekresultaten te komen is een hoge laadtijd essentieel, maar ook om potentiële klanten op je website te houden. Wij kunnen gegarandeerd je website sneller maken. Hoeveel sneller weten we pas precies nadat we onder de motorkap hebben gekeken. Na onze optimalisaties kunnen we met meetbaar resultaat laten zien hoe jouw website laadtijd verbeterd is. Hierdoor bied je een betere gebruikerservaring en word je ook nog eens beter gevonden.

Online Marketing Op Maat

Zie jij een combinatie van pakketten wel zitten of wil je liever iets geheel op maat gemaakt dat past bij jouw organisatie en doelstellingen?

Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. We kijken vrijblijvend naar je huidige situatie en gewenste doelen en zullen aan de hand daarvan adviseren over wat het beste bij je past.

Ga naar het contactformulier.

Wil jij van je online marketing campagnes een succes maken?

Neem gelijk contact met ons op zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen!